Besvär

Kraftsportkliniken i Göteborg gör vi rörelseanalyser, ordinerar övningar och utbildar dig kring säker och effektiv styrketräning i samband med besvär i allt från rygg, axlar, armbågar, höft, knä, fötter – samt övervikt, högt blodtryck/hypertoni, diabetes, depression och utmattningssyndrom. Vi finns hos den multidisciplinära vårdenheten Ortopedmedicinska Institutet i Vasastan.

Vi kan hjälpa dig med allt från symptomlindring och funktionell träning vid kroniska sjukdomar, ortopediska skador, muskuloskeletal smärta och rehabträning efter operationer. Din medicinska tränare samarbetar med din vårdgivare så att vi kan försäkra oss om att din träning är säker och effektiv för dina besvär, så att du kan fortsätta träna utan att smärta förvärras eller att du skadar dig igen för att träningen är för tung, avancerar för snabbt eller att du engagerar dig i olämpliga övningar.

Mathias Zachau har studerat anatomi, patologi och biomekanik hos doktorer i fysioterapi, kiropraktorer specialiserade på idrottsmedicin och professorer i idrottsvetenskap.


Tung träning har aldrig varit lättare