Träning anses ofta vara medicin, men vad är då en bra dos?

Vi gör träning enkelt och givande med fysiologiska undersökningar. Läs mer om oss och vår vision!

Fysisk och psykisk ohälsa är ett samhällsproblem

Många svenskar anger att man har testat dieter och försökt att börja träna, men gett upp på grund av att motivationen inte räcker till. Detta tror vi beror på att individen inte har haft rätt förutsättningar - kunskap, valfrihet och social support. Träning behöver vara för individen. Detta är bara möjligt, menar vi, genom att möta individens behov med resultat som är meningsfulla och överförbara till en livsstil.

Vi behöver göra det enklare att arbeta långsiktigt med rätt verktyg från start. Därför skapades Kraftsportkliniken. Vårt mål är att göra träning i världsklass lättillgängligt för alla.

Fokus på träning som är meningsfull för individen

Vi älskar träning och brinner för fysiologiska tester som kartlägger din hälsa. Vi tror att människor är som mest motiverade när resultat är mätbara, relevanta och givande. Allt i livet ska inte behöva kretsa kring träning för att du ska få resultat, därför är det extra viktigt att få ut mest av det du gör.

Kraftsportkliniken präglas av nyfikenhet och vetenskaplig evidens. Vi är fascinerade av hur den mänskliga kroppen påverkas och förändras av träning, vilket gör att vi alltid strävar efter att lära oss mer och göra saker och ting bättre för alla vi coachar. Alla faktorer som påverkar din hälsa är relevanta, därför tror vi på ett individcentrerat perspektiv där den vi tränar alltid står i fokus. Hos oss är alla oavsett erfarenhet välkomna.

Resultat är motivation, därför behövs fysiologiska tester

Vill du få din träning optimerad av ett företag som revolutionerar träning för motionärer och idrottare? Boka en kostnadsfri konsultation och upptäck fördelarna med att bli coachad utifrån forskning och beprövade metoder.