Instruktörsledda lektioner i styrkelyft i Göteborg

Lär dig säker och effektiv teknik i knäböj, bänkpress och marklyft med instruktörsledd styrkelyftsträning hos Kraftsportkliniken.

Instruktörsledda lektioner

Få en introduktion till säker och effektiv teknik som hjälper dig att klara målet.

Personlig träning

Anpassa träningen efter dina unika behov – mål, kroppstyp och skador.

Programmering

Lär dig hur du planerar din träning på sätt som maximerar din progression.

Vad är styrkelyft?

Styrkelyft är en kraftsport som består av övningarna knäböj, bänkpress och marklyft. Målet är att bli stark i basövningar – som är grunden i all effektiv styrketräning. Vi lär dig ordentlig teknik så att du kan nå ditt mål snabbare och säkrare – även om du har skador.


Vem passar detta?

  • Har du liten eller begränsad erfarenhet av träning med skivstång i övningarna knäböj, bänkpress och marklyft?
  • Vill du lära dig korrekt (säker och effektiv) teknik som passar dig och din kroppstyp för att höja dina träningsresultat?
  • Gillar du känslan att bli starkare och tror att detta kan hjälpa dig med motivationen till dina träningsmål, även om du inte vill bli maximalt stark för att ställa upp i en tävling i styrkelyft?

Kraftsportklinikens instruktör hjälper dig att komma igång.

Du får lära dig tekniken, hur du individanpassar intensitet och träningsvolym och planerar din träning – för att få maximal progression – när du väljer våra instruktörsledda lektioner i styrkelyft. Din tränare har lång erfarenhet av att hjälpa styrketränande att uppnå sina mål, även om du har skador eller smärta som har hindrat dig att träna regelbundet tidigare.

Läs mer om Kraftsportklinikens tränare


Mathias Zachau är lic. styrkecoach, medicinsk tränare och styrkelyftsinstruktör på Kraftsportkliniken Rehab & Friskvård.

Kurs i styrkelyft – lär dig knäböj, bänkpress och marklyft

Korrekt teknik är skadeförebyggande. Boka djupgående privata lektioner i styrkelyft och lär dig hur du klarar ditt mål – utan att höja vikten för snabbt.

Tung träning har aldrig varit lättare