Tjänster

Maximera dina resultat och få mer motivation med roligare och mer effektiv träning.

Personlig träning på kliniken

Bli coachad, tränad och instruerad privat på plats på Kraftsport-kliniken i Göteborg. När du tränar med en personlig tränare får du hjälp med att korrigera din teknik, träna upp svagheter i muskelkedjan och förbättra biomekaniken – baserat på vår erfarenhet.

På kliniken tränar du personligen med översyn av din tränare, utan att behöva köa på maskiner eller stänger, eller stressen från stora stökiga kommersiella gym. Detta kan vara ett bättre alternativ för dig som vill börja träna, men vill ha en mer personlig coachingupplevelse och träna själv med din tränare, eller för dig som idrottar och vill förbättra prestationsförmågan för din sport med hjälp av målbaserad styrketräning.

Maila oss för mer info: support@mathiaszachau.com

Kostrådgivning

Sätt dig ner med oss och berätta om hur du äter idag, dina vanor och rutiner, när det kommer till kosten. Vi hjälper dig att komma fram till vad du kan göra annorlunda för att förbättra ditt näringsintag. Antingen genom feedback och regelbundna konsultationer – eller om du föredrar att vi tar fram ett personligt kostprogram anpassat för just dig.

Maila oss för mer info: support@mathiaszachau.com

Distanscoachning

Kanske bor du inte i Göteborg med omnejd? Då kan du få hjälpen du behöver på distans – med onlinecoachning. När du väljer att bli en onlineklient får du tillgång till program, instruktioner och övningar, med eller utan kostrådgivning, direkt via mobiltelefonen. Passar dig som bor på avlägsen ort eller inte hinner träffa en coach varje vecka.

Maila oss för mer info: support@mathiaszachau.com

Tung träning har aldrig varit lättare