Personlig träning i PT-studio

3 fördelar med att bli peppad av en engagerad personlig tränare

  • Snabbare resultat än om du tränar själv (eftersom du enklare undviker misstag och får kunskap längs vägen).
  • Program genuint anpassade efter dig, din kroppstyp och dina personliga behov.
  • Coachning, vägledning och instruktioner som gör dig motiverad att fortsätta.

.

Boka en kostnadsfri konsultation


Mathias Zachau är certifierad personlig tränare i Göteborg med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Gör som 100-tals andra, ta hans hjälp på PT-studion Kraftsportkliniken som är en del av Ortopedmedicinska Institutet.

Kroppsfett har försvunnit, linjer har kommit fram och jag har blivit betydligt starkare. Det känns fantastiskt, är på bättre humör och trivs bättre med mig själv. Mina resultat har påverkat mig enormt. Jag är gladare och mer målinriktad till saker för jag har fått en helt annan energi i mitt liv. Med andra ord jag har fått mer fokus rent generellt till allt. Motivationen är en klar 10.a. Om jag har uppnått detta på några månader vad har jag då uppnått om ett år. Viljan är där till 100% att hela tiden bli bättre och utvecklas framåt. – Henrik

Hur fungerar det?

  • 1. Du bokar konsultation. Alternativt väljer det paket som du känner passar dig bäst. Efter bokningen fyller du i ett formulär med personliga uppgifter (längd, vikt, ev. målvikt, ev. skador, träningserfarenhet och allt annat som kan vara relevant).
  • Vi gör en rörelseanalys. I samband med hälsodeklarationen där du får berätta mer om dig själv, gör vi en analys av dina rörelser och ser vad du kan förbättra i din teknik, eller om du har svagheter som vi behöver fokusera lite extra på.
  • Du får ett program anpassat efter dina mål och förutsättningar, baserat på informationen från rörelseanalysen och frågeformuläret. Du besöker studion i Göteborg för teknikjusteringar, peppning och vägledning mellan dina egna pass och får coachning online under tiden. Vilket innebär att du kan maila frågor när du vill.
  • Sedan lutar vi oss tillbaka och inväntar resultaten! 🙂

Tung träning har aldrig varit lättare