Videosamtal

Bor du långt ifrån kliniken?

Med djupgående videosamtal kan du få vägledning kring träning, skador och kosthållning på distans, så att du kan fortsätta mot ditt mål med en effektiv strategi – även om du inte har möjlighet att besöka Kraftsportkliniken Rehab & Friskvård i Göteborg.

Vill du få input på ditt träningsprogram? Förslag på hur du balanserar träningsintensitet mot träningsvolym? Hur du planerar kosten smartast? Och hur du tacklar dålig motivation? Mathias Zachau lär dig en evidensbaserad approach till faktorer som påverkar resultat av träning, nutrition och rehab. Om du är intresserad av djupgående videosamtal, fyll i formuläret nedan.

Under begränsad tid:
20% rabatt fram till 31 mars

ANSÖK NU


Vanliga frågor

Vad ingår i videosamtalet?


Alla videosamtal börjar med en genomgång av dina mål. Mathias Zachau analyserar svagheter i strategier och övningar som är relevanta för ditt mål och ger dig sedan rekommendationer på hur du tar dig vidare. Önskar du mer detaljerad vägledning så har du efter samtalet möjligheten att köpa ett personligt kost- eller träningsplan. Det ingår dock inte i kostnaden för videosamtalet.

Vem borde inte testa videosamtal?

Videosamtal, även om det är djupgående konsultationer, passar inte dig som har akuta skador. Akuta skador inkluderar frakturer, bristningar och/eller rupturer, som konsekvens av olycka. Videosamtal är inte bästa alternativet om du är elitidrottare och önskar maximera din prestation. Detta är inte onlinecoachning. Önskar du få ett personligt program, då är onlinecoachning ett bättre alternativ.

Vem borde testa videosamtal?


Videosamtal är för motionärer och atleter som kämpar med smärta, försöker ta sig tillbaka till säker och effektiv träning efter skador, vill komma igång men behöver tydliga riktlinjer, och alla som vill få ett bättre grepp om sin kosthållning. Oavsett om du tränar regelbundet eller har tränat regelbundet tidigare, så kan vi hjälpa dig. Förutsättningen är att du vill träna med fria vikter – helt enkelt skivstång, hantlar, kettlebells och liknande – antingen hemma eller på ett gym.

Varför måste jag ansöka om videosamtal?

Jag vill inte slösa din tid. Ansökan hjälper oss att avgöra om den här tjänsten passar din typ av situation och om vi kan hjälpa dig med djupgående videosamtal. Om vi kommer fram till att den här tjänsten inte passar dig meddelar vi det vänligt men bestämt och refererar dig till passande alternativ.

Hur mycket kostar det?

Om du efter ansökan gå vidare så har du möjlighet att boka ditt första samtal. Samtalet är 20-30 minuter långt (beroende på hur mycket hjälp du behöver) och kostar 395 :-. Den initiala ansökan om personliga videosamtal är inte bindande.

Under begränsad tid:
20% rabatt fram till 31 mars

ANSÖK NU


Tung träning har aldrig varit lättare