september 10, 2021

Köp presentkort på personlig träning på Kraftsportkliniken

NYHET! Nu kan du köpa presentkort på personlig träning (teknikträning, träningsplanering, kostrådgivning samt post-rehab) hos oss på Kraftsportkliniken.

Hur går det till? Högst upp på vår nya bokningskalender hos Bokadirekt ser du rubriken ”Presentkort”. Klicka på länken och välj sedan presentkort som alternativ. Det syns ovanför alternativet värdekuponger.

Du väljer själv hur mycket du vill ge bort. Tycker du att det är svårt att välja belopp? Ett bra tips är att jämföra med priserna för värdekuponger (paketerbjudanden på personlig träning) och engångskostnaden per pass (om man väljer att betala per träningstillfälle). Det kan ge en uppfattning om vad som är ett lämpligt belopp, jämfört med hur mycket individen du köper presentkortet till behöver lägga till om man till exempel önskar ett paket om 10 pass (paketet där även kostrådgivning ingår).

Vår erfarenhet är att mindre belopp kan vara lämpliga om personen har bestämt sig för att komma igång och själv är beredd att investera i personlig träning. Handlar det om en person som har det extra tufft med motivationen så kan mindre belopp, som motsvarar ett pass eller liknande, tyvärr ofta fungera mindre bra. Frågan är – vem vill du ge bort personlig träning till? Och hur mycket hade gåvan betytt för personen?

Om författaren

Hej! Jag heter Mathias Zachau och jag är styrkecoach, medicinsk tränare och styrkelyftsinstruktör här på Kraftsportkliniken. Läs mer om mig och min bakgrund.Tags


Prenumerera på nyhetsbrevet

Varje vecka ger vi dig det bästa från träningsvärlden direkt till din inbox. Analyser, spaningar och forskning om kost och träning som fungerar. Nyhetsbrevet är gratis.