juli 31, 2023

Kraftsportkliniken får nya lokaler – vi flyttar in hos Atletakademin i Partille

Under fem års tid har Kraftsportklinikens verksamhet bedrivits hos Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg. Sedan en tid tillbaka har vi känt ett växande behov av att expandera våra ytor. Vi har behövt växa för att få plats med mer utrustning och bredda möjligheter för workshops, gruppass och personlig träning duo.

I valet och kvalet funderade vi länge på alternativen. Att expandera verksamheten hos Ortopedmedicinska Institutet, vars lokaler är i en sekelskiftsbyggnad med lägenheter som har byggts om till en rehabmottagning, skulle innebära fler rum. En begränsning med ett sådan lösning är att vi inte skulle få tillgång till en större gemensam yta, för att få plats med fler personer samtidigt, eftersom väggar och rum skiljer ytorna åt. Vår lösning är att fördjupa ett av flera samarbeten som redan är etablerade. Atletakademin är en träningansläggning på 1000 kvm som är designad för funktionell träning med ett starkt fokus på träning med fria vikter, kroppsvikt och kondition. Kraftsportkliniken har tidigare samarbetat med Atletakademin genom att erbjuda boxens medlemmar fystester (mätningar av ämnesomsättning och VO2max).

Från och med november 2023 kommer Kraftsportklinikens verksamhet att förflyttas till Atletakademin i Partille. För befintliga medlemmar och alla andra som har köpt klippkort på personlig träning och kostrådgivning förändras inget, förutom att vi nu kommer ha tillgång betydligt större och häftigare lokaler med öppna ytor. Att ta sig till Atletakademin från Göteborg är snabbt och enkelt. Här finns goda förbindelser från Göteborgs centralstation och lättillgängliga parkeringsplatser i anslutning till boxen. Den varma delen av året finns här dessutom möjlighet att slå upp portarna till lokalen och dra med släden, stänger och kilon ut i solen. Något som vi har sett fram emot.

Den nya besöksadressen från och med oktober är

Atletakademin
Gamla Kronvägen 92
433 38 Partille

Förutom personlig träning och kostrådgivning hålls varje vecka flera klasser i kondition och uthållighet, kettlebell-träning, tyngdlyftning och crossfit för ungdomar och vuxna i alla åldrar. Atletakademin delar Kraftsportklinikens värderingar och har liksom vår verksamhet ett starkt fokus på träning, kunskap och lärande. Frågor om flytten hänvisas till coaching@mathiaszachau.com

Om författaren

Hej! Jag heter Mathias Zachau och jag är styrkecoach, medicinsk tränare och styrkelyftsinstruktör här på Kraftsportkliniken. Läs mer om mig och min bakgrund.Tags


Prenumerera på nyhetsbrevet

Varje vecka ger vi dig det bästa från träningsvärlden direkt till din inbox. Analyser, spaningar och forskning om kost och träning som fungerar. Nyhetsbrevet är gratis.