december 4, 2019

Personlig tränare i Göteborg med räntefri delbetalning

Kraftsportkliniken Rehab & Friskvård hos Ortopedmedicinska Institutet i Vasastaden i Göteborg erbjuder personlig träning med räntefri delbetalning.

Personlig träning är inte längre exklusivt för eliten.

I många år har vi arbetat för att effektivisera våra tjänster, för att kunna erbjuda individanpassad personlig träning till konkurrenskraftiga priser för alla.

Från och med 2019 kan vi erbjuda ett pris som är humant för alla från studenter till seniorer – med en månatlig räntefri delbetalning vid köp av träningspass.

Målet med detta är att kunna hjälpa fler människor att ta tillbaka kontrollen över hälsan, komma igång med träningen och få resultat (även om du har smärta, skador eller sjukdomar i bagaget som tråkigt nog har hindrat dig tidigare).

Eftersom vi vill att så många som möjligt ska få chansen att träna med en personlig tränare och se vilka positiva effekter träning har på hälsan – har vi gjort delbetalning smidigare.

Du kan beställa personlig träning på delbetalning genom att boka en kostnadsfri konsultation på Kraftsportkliniken (antingen på telefon eller fysiskt möte) och sedan lägga upp en betalningsplan som passar dig. Har du redan bestämt dig och vet hur länge du vill få coachning (eftersom ditt mål är kristallklart), så kan du beställa ett paket (vilket blir billigare per pass). Har du frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

>> Läs mer om vad som ingår och hur mycket det kostar här

Om författaren

Hej! Jag heter Mathias Zachau och jag är styrkecoach, medicinsk tränare och styrkelyftsinstruktör här på Kraftsportkliniken. Läs mer om mig och min bakgrund.Tags

bästa personliga tränaren i göteborg, friskvårdsbidragsgodkänt, kostrådgivning, personlig träning


Prenumerera på nyhetsbrevet

Varje vecka ger vi dig det bästa från träningsvärlden direkt till din inbox. Analyser, spaningar och forskning om kost och träning som fungerar. Nyhetsbrevet är gratis.