Post-rehab

Tycker du det är svårt att veta hur du ska träna efter en skada, operation eller sjukdom? Vill du bli mer fysiskt aktiv eller hitta tillbaka till en aktiv livsstil som inte förvärrar dina besvär?

Kraftsportklinikens post-rehabprogram fokuserar på att stärka och stabilisera leder, ligament och muskler. Med funktionell träning arbetar vi på att förbättra din flexibilitet, rörlighet och balans för att underlätta vardagen och minska besvär.

Vi samarbetar med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer för att ta fram säkra och effektiva träningsprogram som tar hänsyn till dina besvär. Om vi upptäcker att du behöver träffa en vårdgivare, så refererar vi dig vidare till en specialist.

Vi kan hjälpa dig i samband med:

Här på Kraftsportkliniken hjälper vi dig med smärta och besvär i rörelseapparaten med hjälp av evidensbaserad medicinsk personlig träning – som är baserad på vetenskapliga studier och klinisk erfarenhet. Träning som är funktionell och anpassad med hänsyn till din situation. Med vår hjälp kan du lindra smärta, förbättra din rörlighet och röra dig bättre, så att du mår bättre.

>> Välkommen på en kostnadsfri konsultation

Du hittar oss hos Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg.

Har du en fråga före ditt besök? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Tung träning har aldrig varit lättare